top of page
LauraBrokking_logo_diapositief_RGB.png

AANBOD

Pilates

Een trainingsmethode waarbij houding, stabiliteit, coördinatie, ademhaling en focus op lichaam en geest het uitgangspunt is. Het is een effectieve training die spiergroepen tegelijk versterkt en rekt om een evenwichtig en soepel lichaam te krijgen. Het hele lichaam is betrokken bij Pilates.

Yoga

Een proces van ontspanning en bewustwording met behulp van diverse concentratieoefeningen. In essentie is yoga een levenswijze. Het van oorsprong Indiase woord yoga staat voor verbinding van lichaam en geest.

Pump

Een groepsfitnessprogramma dat is ontwikkeld om de kracht en uithoudingsvermogen in de grote spiergroepen te verbeteren en daarbij zo veel mogelijk calorieën te verbranden.

Body shape

Een efficiënte workout, met de focus op de verbetering van het “shapen” van je lichaam. Je voert daarom oefeningen uit gericht op spierkracht, lichaamshouding en spieruithoudingsvermogen

4xB Krachttraining

Training met (extra) weerstand om de maximale kracht te vergroten. Het wordt in circuitvorm gegeven.

Total Body Workout

Een full body workout is een training waarbij je binnen één sessie alle spieren of spiergroepen traint.

Spinning

Meer dan alleen een stukje fietsen op een spinning fiets. Het is een training waarbij het draait om conditie opbouwen en vet verbranden. De beste manier om gewicht te verliezen is door veel calorieën te verbranden. Met spinning kan je tussen de 600 en 800 calorieën verbranden. Vooral overtollig vet rond de buik, benen en billen wordt verbrand met deze training. 

2e jeugd training

Wordt in circuitvorm gegeven en is uitermate geschikt voor 65+, maar ook als je herstellende bent van een blessure, operatie of lang ziektebed.

Outdoor Training

Alle activiteiten die we in het fitnesscentrum (loopvormen, krachtoefeningen ed.) doen, maar dan in een natuurlijke omgeving met natuurlijke obstakels (hekjes, trappen, heuveltjes etc.).

IMG_5294.jpg
Zandsteen

Neem contact met mij!

Skoon 6a, 1511 HV Oostzaan, Nederland 

Tel: +31 6 48 94 94 02 | contact@laurabrokking.nl

  • Facebook
  • Instagram
©2021 Laura Brokking
bottom of page