top of page
LauraBrokking_logo_diapositief_RGB.png

Een professionele
boutique studio

waar gewerkt wordt aan jouw gezonde levensstijl. Waar trainers eerlijk tegen je zijn, dat je doelen en je wensen niet in 1 dag opgelost kunnen worden. Je immuunsysteem zal goed gaan werken, wanneer je een goed en gezond voedingspatroon hebt. Laten we samen van start gaan.

Laura Brokking

staat voor plezier, kracht, ontwikkeling, openheid en energie. Dit betekent niet alleen een gezonde levensstijl, maar ook voorkomen dat je overtraind raakt of verslaafd wordt aan trainen. Wij dragen bij aan een gebalanceerd leven. Het gaat dus niet om jong, oud, cultuur of gewicht.

Open op Afspraak

Laura_cutout.png

Fit worden

hoeft geen marteling te zijn. Hier en daar zal er zeker spierpijn zijn, maar ik geloof dat fit worden vooral leuk moet zijn en niet iets om tegenop te kijken. Ik krijg de kans om levens te veranderen voor de kost, wat niet alleen een voorrecht is, maar ook een bevredigend en lonend gevoel geeft.

IMG_5303.jpg
_MG_1059.jpg

Ik help klanten

uit Noord-Holland en omgeving sinds 1988 met hun fitnesstraining. Als een volledig gekwalificeerde en geaccrediteerde Personal trainer, geloof ik sterk in de positieve voordelen die fitness op alle vlakken van ons leven met zich meebrengt. Ben je klaar voor verandering? Neem contact met me op voor meer informatie.

Nieuwsbrief - Beweeg anders, denk anders, doe anders

Zandsteen

Neem contact met mij!

Skoon 6a, 1511 HV Oostzaan, Nederland 

Tel: +31 6 48 94 94 02 | contact@laurabrokking.nl

©2021 Laura Brokking
  • Facebook
  • Instagram
bottom of page