top of page
LauraBrokking_logo_diapositief_RGB.png
Couple Running

Laurabrokking
Runs

Hardlooptraining Laura Brokking in samenwerking met Running Movements, is geschikt voor de beginnende en gevorderde loper. Wil jij je beginnen met hardlopen de 5km, 10km of halve marathon lopen? Dan is deze loopgroep zeker wat voor jou.

LAURA BROKKING & RUNNING MOVEMENTS

Trainen voor langere afstanden

In onze hardloopgroep kun je trainen voor de 5km tm de halve marathon. Dit doe je onder begeleiding van een goede coach, zo train je optimaal.

 

Ervaren coach
Onze trainingsgroepen staan allemaal onder begeleiding van een ervaren coach. Op deze manier leer jij de kneepjes van het vak van een echte kenner.

Trainen op hartslag

Trainen in hartslagzones of op de juiste snelheid. Elke training wordt hiermee een schot in de roos en jij traint altijd op je eigen niveau!

Sporten met plezier

Sporten moet een feestje zijn. Samen zullen we er een super leuke tijd van maken zodat jij met plezier onze 12 weken beginnerscursus succesvol afrond.

Hardlopen bij Laura Brokking & Running Movements

Wil jij met plezier hardlopen en trainen voor de afstanden 5 tot 21,1km, ben je op zoek naar een goede trainingsgroep? Dan kunnen wij je helpen.

De Laura Brokking loopgroep in Oostzaan is geschikt voor hardlopers die zich willen verbeteren op conditie, snelheid en techniek vlak. Met een goed geperiodiseerd schema wordt de arbeid rust verhouding goed in de gaten gehouden. Daarnaast is er ruim aandacht voor techniek en ontvang je alle tips en tools die nodig zijn om goed te kunnen hardlopen.

Je traint altijd op je eigen niveau en krijgt ondersteuning bij het bepalen van je hartslag en snelheidszones. Zo kun je zeer specifieke trainen en wordt elke training een schot in de roos.

Deze groep is zeer geschikt voor de recreatieve lopers en prestatiegerichte loper die of de afstand wil uitlopen dan wel een snellere tijd wil lopen. De trainers zijn opgeleid door specialisten van Running Movements en hebben de kennis en ervaring die jij nodig hebt als loper.

Zandsteen

Neem contact met mij!

Skoon 6a, 1511 HV Oostzaan, Nederland 

Tel: +31 6 48 94 94 02 | contact@laurabrokking.nl

  • Facebook
  • Instagram
©2021 Laura Brokking
bottom of page