top of page
kettlebell
LauraBrokking_logo_diapositief_RGB.png

NIEUWSBRIEF

Januari 2023

Voel, beweeg & doe anders

Anders doen dan de massa

Voor mij is dit heel normaal. Zo ook dat mensen hier een oordeel over hebben. Ik neem niets meer zomaar aan, want ik heb meerdere malen in mijn leven mogen ervaren, dat de waarheid zo aangepast kan worden als dat beter uitkomt.

 

Dat er maar een handje vol mensen begrijpt dat ik na 34 jaar heb besloten te stoppen met wat ik altijd heb gedaan, verbaasd mij niets. Ik kies er dan ook voor om met een select groepje mensen een nieuwe fase in te gaan. Ga ik voortzetten wat ik leuk vind, waar ik goed in ben en waar ik ongelooflijk veel energie van krijg.

 

Als personal trainer werk ik graag met het EMS apparaat. Hiermee geef ik een effectieve krachttraining van 20 minuten dmv elektrische spier stimulatie.

Geen ingewikkelde oefeningen of langdurige sessies. Gecontroleerd bewegen.

 

Deze trainingen kan ik overal geven. Het apparaat en de benodigde materialen vervoer ik in een reiskoffer op wielen. Zo kom ik ook bij de mensen thuis of op hun werk of wordt er een ruimte gehuurd om mensen te kunnen begeleiden.

 

Je lichaam is meer dan alleen de buitenkant. Om het beweegapparaat te laten functioneren, heeft het lichaam iets van jou nodig. Als je lichaam hapert, bedenk dan eerst wat je je lichaam geeft. Denk hierbij niet alleen aan voeding, maar ook aan rust. Voorkom stress. Als je je dagelijks begeeft in een omgeving met negatieve energie en/of klagende mensen, wellicht dat het dan eens tijd wordt om anders te gaan bewegen en te gaan doen.

 

Neem je lichaam en jezelf serieus. Met alles wat er nu gebeurd, heb je een keuze. Ga je er in mee en gaat dat ten koste van je gezondheid of sta je op en bescherm je je grootste goed.

Ook ik heb voor deze keuze gestaan en heb voor mij gekozen. Een nieuwe weg aangelegd waar ik op wandel. Iedere dag bepaal ik wat goed is voor mij. Ik verbind mij graag met mensen die voor zichzelf durven te kiezen. Die open staan om te leren en die willen samenwerken.

Het team

Met energieke groet,

Laura_cutout.png

Laura Brokking

Zandsteen

Neem contact met mij!

Skoon 6a, 1511 HV Oostzaan, Nederland 

Tel: +31 6 48 94 94 02 | contact@laurabrokking.nl

  • Facebook
  • Instagram
©2021 Laura Brokking
bottom of page