September 2021

Beste
Sporter,

“Fit worden hoeft geen strijd te zijn, maar er is wel wilskracht en regelmaat voor nodig”. Ik help je hierbij.

Omdat ik geloof in flexibiliteit, maar ook in regelmaat, mag je zelf kiezen, hoe, wanneer, met wie en hoelang je wilt trainen. 


Ik geloof dat personal training de beste manier is om te werken aan een gezond en sterk lichaam – met een trainer die je kent, begeleidt, motiveert en die er samen met jou aan werkt om je doelstellingen te behalen. Voor mij is een gezond leven meer dan sport alleen. Er is een totaalpakket van een gezonde, evenwichtige lifestyle nodig om je leven een krachtige, positieve wending te geven. Voor dit doel heb ik een eigen methodiek ontwikkeld waarin niet alleen sport, maar ook voedingsadvies, fysiotherapie en mental coaching een belangrijke rol spelen. 
 

Vanuit de personal training kun je deelnemen aan mijn training programma’s die op een bepaalde groep of training gericht zijn. Het is de bedoeling dat je de trainingen gaat ervaren en leert wat je kunt doen om je doel te halen of om je behaalde resultaat vast te houden. Heb je gebrek aan tijd, geen paniek, bel mij en we gaan samen aan de slag.

Het team

Met energieke groet,

Laura_cutout.png

Laura Brokking

Zandsteen

Neem contact met mij!

Skoon 6a, 1511 HV Oostzaan, Nederland 

Tel: +31 6 48 94 94 02 | contact@laurabrokking.nl

  • Facebook
  • Instagram
©2021 Laura Brokking