kettlebell
LauraBrokking_logo_diapositief_RGB.png

Voorwaarden

De contributie kan op elk gewenst moment ingaan. Laura Brokking rekent voor (nieuwe) inschrijvingen éénmalig € 15,00. Het lidmaatschap is persoonsgebonden en niet overdraagbaar. 

Voor de maandelijkse betaling van de contributiegelden, rittenkaart en losse trainingen, wordt gebruik gemaakt van automatische incasso en/of Mollie. Met Mollie betaalt u snel en veilig met iDeal. Iedere eerste van de maand ontvangt u  automatisch per mail een betaallink. Is de betaallink verlopen, dan kunt u het bedrag ook via een bankoverschrijving overmaken of een nieuwe betaallink opvragen. Indien u geen geldig (betaald) abonnement heeft, dan kunt u geen reserveringen doen.


Contante betaling heeft niet de voorkeur, dit om verwarringen in het betaalgedrag te voorkomen. 

Laura Brokking behoudt zich het recht voor tussentijds tarieven te wijzigen. Tenminste 1 maand voor een prijswijziging wordt u hiervan in kennis gesteld. Voor de lopende abonnementsduur worden de prijzen niet gewijzigd. 

 

Voor Flex abonnementen wordt 1 maand opzegtermijn gehanteerd. Voor Succes abonnementen geldt na een jaar ook 1 maand opzegtermijn. Jaarabonnementen worden niet automatisch verlengd met een jaar, maar met een maand. In geval van langdurige blessure of opname ziekenhuis: bent u niet in de gelegenheid/mogelijkheid om te sporten binnen deze maand dan is deze maand voor eigen risico. Mocht u wel in de gelegenheid/mogelijkheid zijn om het sporten weer op te pakken dan blijft de contributie doorlopen. Indien u na één maand nog niet in staat bent om uw sportactiviteiten te hervatten, dan zal u alsnog uw abonnement dienen te beëindigen. Dit kan door een e-mail te sturen of via een bericht in de Trainin app.

Indien u wilt deelnemen aan de Sportdate trainingen, dan heeft u naast deze rittenkaart een geldig abonnement nodig. Dit mag een Flex of een Succes abonnement zijn (1x per week of altijd welkom).

Laura Brokking wijst u er op dat het in uw eigen belang is om een gereserveerde training te annuleren. Indien u niet in staat bent om uw training te volgen, dient u minimaal 2 uur voor aanvang van de les te annuleren. Dit geeft u niet alleen het recht om weer voor een andere training in te schrijven, maar het geeft ook uw medesporter de gelegenheid om een training te volgen. Personal trainingen/Bodytec EMS trainingen, Sportdate trainingen, dienen minimaal 12 uur voor aanvang te worden geannuleerd om het recht te behouden deze training op een ander moment in te plannen.

Trainingen kunnen alleen worden ingehaald in dezelfde week dat de training gereserveerd staat. Dit geldt voor 1x per week abonnementen. Let op; de week loopt van maandag t/m zondag. 

Door aanmelding via Trainin en het aanschaffen van een rittenkaart en/of abonnement, verklaart u zich te conformeren aan de huisregels en de overige bepalingen welke zijn opgenomen in het reglement zoals hierboven omschreven. Laura Brokking behoudt zich het recht voor, om indien dit bedrijfsmatig gewenst is, het huisreglement te wijzigen.

Zandsteen

Neem contact met mij!

Skoon 6a, 1511 HV Oostzaan, Nederland 

Tel: +31 6 48 94 94 02 | contact@laurabrokking.nl

©2021 Laura Brokking
  • Facebook
  • Instagram