top of page
LauraBrokking_logo_diapositief_RGB.png

Mijn verhaal

Personal training is niet alleen bewegen!

Ruim 34 jaar je passie delen is een missie. Mogen bewegen met mensen die sterk de behoefte voelen om gezonder te leven en de energie weer in hun lichaam willen voelen. Met mensen mogen werken bij wie dit verlangen sterker is dan hun uitdaging.
 

Ik weet het nog heel goed. 3 tot 4 keer per week naar de sportschool, om na een uur de zaal te verlaten met de tong op m’n knieën. De dagen die volgde, gingen gepaard met overal pijn. Mijn lichaam had geen moment om te herstellen, met als gevolg dat ik steeds slechter ging functioneren. Het resultaat was een burn-out.

Dat het anders mogelijk is, was de aanzet om een sportopleiding te volgen. Tijdens deze opleiding ging het vooral over groepstrainingen. Een training voor iedereen; ongeacht leeftijd, lichaamsbouw en/of doel. Ik heb vele clubs mogen bezoeken, maar voelde mij meer een entertrainer. Er was geen verbinding. Na een uur training stond de volgende groep al weer klaar.

 

Voor mij draait het in dit mooie vak om verbinding met mensen, waarbij we samen onderzoeken of ik als trainer een oplossing heb voor de veelal fysieke en/of mentale uitdagingen. Het is mijn diepste wens om meer mensen in hun proces naar vrijer bewegen te begeleiden. De afgelopen jaren mogen ervaren wat de kracht is van 1 op 1 training, is geweldig. Kleine en grote successen vieren met cliënten, dat is waar ik blij van word.

Hoe vaak heb jij gezegd: 'Personal training is niets voor mij, dat kan ik niet betalen'. Wat nu als geld geen rol zou spelen, zou je het dan wel doen? Wat motiveert jou om je waardevolste bezit met grote zorg te behandelen en op deze manier leven toe te voegen aan de jaren?

Voel, beweeg en doe anders.

trainin_app_logoo.png
Zandsteen

Maak de afspraak, bel mij

Nederland en Spanje

Tel: +31 6 48158234 | contact@laurabrokking.nl

  • Facebook
  • Instagram
©2021 Laura Brokking
bottom of page